close button
آیا می‌خواهید به نسخه سبک ایران‌وایر بروید؟
به نظر می‌رسد برای بارگذاری محتوای این صفحه مشکل دارید. برای رفع آن به نسخه سبک ایران‌وایر بروید.
اخبار

دونالد ترامپ: مذاکرات اسلام آباد آخرین شانس جمهوری اسلامی است

۳۰ فروردین ۱۴۰۵
خواندن در ۱ دقیقه
دونالد ترامپ: مذاکرات اسلام آباد آخرین شانس جمهوری اسلامی است

دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، روز یکشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۵، در گفت‌وگویی با خبرنگار فاکس‌نیوز اعلام کرد، جرد کوشنر و استیو ویتکاف به عنوان فرستادگان او در حال حرکت به سوی اسلام‌آباد هستند تا از روز سه‌شنبه، و احتمالا تا چهارشنبه، نشست‌هایی با مذاکره‌کنندگان حکومت ایران برگزار کنند.

به گفته این خبرنگار، ترامپ در این گفت‌وگوی ۲۰ دقیقه‌ای، مذاکرات اسلام‌ آباد را «آخرین شانس» حکومت ایران توصیف کرده و هشدار داده است در صورت امضا نشدن توافق، «کل کشور نابود خواهد شد» و پل‌ها و نیروگاه‌های برق هدف قرار خواهند گرفت.

«تری یینگست»، خبرنگار فاکس همچنین به نقل از ترامپ گزارش داد که پیشنهاد فعلی آمریکا شامل «بازگشایی تنگه هرمز» و پایان دسترسی جمهوری اسلامی به اورانیوم با غنای بالا است. او افزود رییس‌جمهوری آمریکا تاکید کرده این توافق «بسیار ساده» است و قصد ندارد اشتباهی را که به گفته او باراک اوباما مرتکب شد، تکرار کند.

هم‌زمان، خبرگزاری ای‌بی‌سی به نقل از سفیر آمریکا در سازمان ملل متحد گزارش داد که جی‌دی ونس، معاون ترامپ، ریاست هیات آمریکا در دور دوم مذاکرات اسلام‌آباد را بر عهده خواهد داشت.

ترامپ پیش‌تر نیز در شبکه اجتماعی تروث سوشال اعلام کرده بود که نمایندگانش «فردا شب» برای مذاکره در اسلام‌آباد خواهند بود؛ زمانی که به وقت ایران، صبح سه‌شنبه اول اردیبهشت خواهد بود. 

او با اشاره به پیشنهاد «منصفانه و معقول» آمریکا، بار دیگر تهدید کرد در صورت نپذیرفتن این پیشنهاد از سوی ایران، ایالات متحده «تمام نیروگاه‌ها و تمام پل‌های ایران» را هدف قرار خواهد داد.

از بخش پاسخگویی دیدن کنید

در این بخش ایران وایر می‌توانید با مسوولان تماس بگیرید و کارزار خود را برای مشکلات مختلف راه‌اندازی کنید

صفحه پاسخگویی

ثبت نظر

اخبار

ترامپ: وقت آن رسیده «ماشین کشتار» جمهوری اسلامی متوقف شود

۳۰ فروردین ۱۴۰۵
خواندن در ۲ دقیقه
ترامپ: وقت آن رسیده «ماشین کشتار» جمهوری اسلامی متوقف شود